Meer informatie en prijzen

 

De levertijd van de rollen is vaak kort. In veel gevallen ga ik uit van een standaard rol (30mm breed en een diameter van 115mm). In een rustige tijd boor ik in de rollen een gat en draai de lagerpassingen erin. Na opdracht draai ik de rol naar de gewenste diameter, en draai de vorm van de onderrail erin. Als het draaiwerk klaar is en de rol gelakt, zet ik de lagers erin. Dit zijn altijd kogellagers, en meestal gebruik ik 6204 2RS. Deze lagers zijn stof en spatwater dicht.

 

De rollen kunnen geleverd worden met of zonder bevestigingsplaten. De plaat kan ik in elke gewenste maat maken, en voorzien van bevestigingsgaten naar wens. Dan heeft u nog de keuze uit onbehandelde of verzinkte platen.

 

De prijs van de onderlooprollen licht rond de €49,= (Prijzen die hier worden genoemd zijn exclusief btw). Een rol zonder bevestigingsplaten zal minder kosten dan een rol met grote verzinkte bevestigingsplaten. Maatwerk zal in de meeste gevallen nooit meer kosten dan €59,= per rol.

 

Als ik bij u kom om de deur en de rail op te meten, en u woont verder weg dan 40 km, zal ik een kleine vergoeding voor de brandstof vragen. Ongeveer €0,10 per kilometer. De uren die ik daaraan besteed reken ik niets voor.